Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Assassin's Creed: Odyssey (PS4)

Assassin's Creed: Odyssey (PS4)

€29,99
op voorraad
Geeks Heaven.
 • Gratis verzending
  Bij een bestelling vanaf €50,-
 • Niet goed? Geld terug!
  Tot 14 dagen retourrecht.
 • Meer dan 3000 producten
  Altijd een ruime keuze uit onze collectie.
 • Uitstekende klantenservice
  Vragen? Twijfel niet, bel direct!
Beschrijving

Schrijf je eigen epische heldenverhaal en word een legendarische Griekse held in Assassins Creed Odyssey, een inspirerend avontuur waar jij het lot afdwingt en je je eigen pad bepaalt.
Beinvloed de loop van de geschiedenis terwijl een rijke en continu veranderende wereld wordt gevormd aan de hand van jouw beslissingen.
Kenmerken: Word een legendarische Griekse held: Voor het eerst in de Assassins Creed serie kun je kiezen uit twee helden voor het verhaal, Alexios of Kassandra.
Pas je uitrusting aan, verbeter je vaardigheden en personaliseer je schip om een legendarische Griekse held te worden.
Dompel je onder in het oude Griekenland: Van besneeuwde bergtoppen tot de dieptes van de Egeische Zee ontdek je een compleet land vol woeste landschappen en steden tijdens het hoogtepunt van de Griekse gouden eeuw.
Onverwachte ontmoetingen met kleurrijke figuren en confrontaties met gemene huurlingen brengen het verhaal tot leven.
Kies je eigen weg: Jouw beslissingen vormen de wereld om je heen.
Met meer dan dertig uur aan dialogen en meerdere spelverlopen ervaar je een levendige, dynamische wereld die continu in ontwikkeling is en reageert op al je besluiten.
Vaar over de Egeische Zee: Vind onontdekte locaties, ontdek verborgen schatten of baan je weg dwars door complete vloten tijdens epische zeeslagen.
Pas het uiterlijk van je schip aan, verbeter je wapenuitrusting en werf teamleden met unieke eigenschappen om iedere zeeslag naar je hand te zetten.
Een land vol mythes en legendes: Ontdek een wereld die rijk is aan mythes en legendes.
Door oude rituelen en beroemde standbeelden kom je oog in oog te staan met legendarische Grieken en ontdek je de waarheid achter de mythes.