Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream (Nintendo Switch)

Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream (Nintendo Switch)

€54,99
op voorraad
Geeks Heaven.
 • Gratis verzending
  Bij een bestelling vanaf €50,-
 • Niet goed? Geld terug!
  Tot 14 dagen retourrecht.
 • Meer dan 3000 producten
  Altijd een ruime keuze uit onze collectie.
 • Uitstekende klantenservice
  Vragen? Twijfel niet, bel direct!
Beschrijving

Een mysterieus verhaal over een mysterieuze droom...
Een verhaal over een van de vele avonturen van de Alchemist Sophie, die verder reist nadat ze haar geboorteplaats Kirchen Bell heeft verlaten.
Dit is Sophies avontuur, waarin ze zoekt naar haar vriend Plachta in de droomwereld Erde Wiege, waar ze elkaar zijn kwijtgeraakt.
Je ziet hoe ze banden vormt met iedereen die ze ontmoet en haar hart met ze deelt.
Kenmerken: Verbeterde gevechten met beurten en naadloze overgangen: In de gevechten met 6 teamleden die beurtelings vechten, vormen de 3 leden voorin en de 3 achterin 2 teams die samenwerken in 'multi-linked turn battles'.
Ook kun je zonder laadtijden overgaan van verkennen naar gevechten met 'seamless battles', waardoor het tempo er tijdens de hele game goed in zit.
2 soorten panelen waarmee iedereen kan synthetiseren!: De game gebruikt paneelsynthese, het systeem uit de Mysterious-serie, waarbij je materialen in de vakjes van de panelen plaats om nieuwe voorwerpen te maken in een puzzelachtig systeem.
Door bepaalde materialen in de vakjes te plaatsen, kun je verschillende effecten oproepen.
Spelers kunnen twee verschillende panelen selecteren: een normaal paneel en een afgesloten paneel met een hogere .moeilijkheidsgraad voor synthese.
Het bord van het afgesloten paneel is redelijk complex, maar als je de materialen precies goed plaatst, kun je voorwerpen met hoge effecten synthetiseren die je niet via het normale paneel kunt krijgen.