Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Deathloop (PS5)

Deathloop (PS5)

€44,99 €44,99
op voorraad
Deathloop (PS5)
Geeks Heaven.
 • Gratis verzending
  Bij een bestelling vanaf €50,-
 • Niet goed? Geld terug!
  Tot 14 dagen retourrecht.
 • Meer dan 3000 producten
  Altijd een ruime keuze uit onze collectie.
 • Uitstekende klantenservice
  Vragen? Twijfel niet, bel direct!
Beschrijving

Duik in een eeuwig durende strijd tussen twee buitengewone huurmoordenaars.
Kruip in de huid van Colt en ga, terwijl de bewoners van het eiland op je jagen, op zoek naar de manier om een einde te maken aan een tijdlus die Blackreef in zijn greep houdt.
Gebruik krachtige wapens en handige vaardigheden om acht belangrijke doelwitten uit te schakelen die op het prachtige en chaotische eiland rondlopen, voordat de dag weer wordt gereset.
In de schaduw schuilt Julianna, een andere moordenaar die jouw rivaal is en wier enige missie het is om Colt te elimineren en de tijdlus te behouden.
Leer van elke cyclus en probeer nieuwe paden en strategieen uit om de lus voor eens en altijd te doorbreken.
Typische Arkane-gameplay: Ga de strijd aan om een dodelijk kat-en-muisspel te overleven en laat jezelf helemaal onderdompelen in deze firstperson-game boordevol actie, buitenaardse krachten en brute wapens.
Ga zo stilletjes mogelijk door ieder level of val met de deur in huis door meteen om je heen te schieten om je favoriete speelstijl te ontdekken.
Combineer singleplayer- en multiplayergameplay: Ervaar het verhaal door de ogen van Colt terwijl hij de lus probeert te doorbreken en zijn vrijheid terug probeert te krijgen.
Je kunt ook de controle nemen over je rivaal Julianna, stiekem de campagne van een andere speler binnendringen en hem in de lus houden door hem te doden.
De multiplayervaring is optioneel, en spelers kunnen er altijd voor kiezen om de Julianna in hun eigen verhaal door AI te laten besturen.
Kennis is macht: Elke nieuwe lus is een gouden kans om van het verleden te leren en nieuwe keuzes te maken.
Aanwijzingen vinden is essentieel als je je doelwitten wilt uitschakelen voordat de dag weer wordt gereset.
Ontdek relaties, hou de schema's in je achterhoofd en haal alles uit de kast om de juiste informatie te bemachtigen.
Gebruik de kennis die je in de vorige lussen hebt opgedaan in je voordeel en ontwikkel nieuwe strategieen om je doelwitten te bereiken.
Het eiland van Blackreef: Ga op ontdekking uit in deze kunstzinnige creatie van Arkane en probeer zo veel mogelijk paden uit om jezelf helemaal onder te dompelen in de prachtige, retro-futuristische en de op jaren 60 geinspireerde wereld van DEATHLOOP.
Blackreef is een fraaie, wonderbaarlijke en vooral decadente wereld waar de dood niks betekent en waar criminelen altijd kunnen feesten terwijl Colt gevangen wordt gehouden.