Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - The Hinokami Chronicles (PS5)

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - The Hinokami Chronicles (PS5)

€29,99
op voorraad
Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - The Hinokami Chronicles (PS5)
Geeks Heaven.
 • Gratis verzending
  Bij een bestelling vanaf €50,-
 • Niet goed? Geld terug!
  Tot 14 dagen retourrecht.
 • Meer dan 3000 producten
  Altijd een ruime keuze uit onze collectie.
 • Uitstekende klantenservice
  Vragen? Twijfel niet, bel direct!
Beschrijving

Het is de Taisho-periode in Japan.
Tanjiro, een goedhartige jongen die houtskool verkoopt voor de kost, ontdekt dat zijn familie is afgeslacht door een demon.
Tot overmaat van ramp is zijn jongere zus Nezuko, de enige overlevende, zelf in een demon veranderd.
Hoewel hij verwoest is door deze grimmige realiteit, besluit Tanjiro een 'Demon Slayer' te worden, zodat hij zijn zus weer in een mens kan veranderen en de demon kan doden die zijn familie heeft afgeslacht.
Een treurig verhaal over broers en zussen waarin het lot van mensen en demonen met elkaar verweven is...
begint nu.
De Hinokami Kronieken: - The Hinokami Chronicles is een spectaculaire arena vechtgame van het team van CyberConnect2 waarmee spelers de gedenkwaardige momenten van 'Tanjiro Kamado, Unwavering Resolve Arc' en 'Mugen Train Arc' opnieuw kunnen beleven.
- Volg Tanjiro doorheen het verhaal van de anime 'Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba' waarin hij demonen confronteert om zijn zus Nezuko, die een demon is geworden, weer in een mens te veranderen.
Kenmerken: - Opwindende arenagevechten: Beheers de veelheid aan spectaculaire vaardigheden van een breed scala aan personages uit de anime, waaronder Tanjiro en Nezuko, om uitdagers te verslaan in een rechtstreekse strijd, lokaal en online.
- Ontroerend drama: Pak het zwaard van Tanjiro Kamado op en begeleid zijn reis om een Demon Slayer te worden en zijn zus Nezuko weer in een mens te veranderen.
- Spannende Boss Battles: Actie en drama bereiken hun hoogtepunt in speciaal ontworpen gevechten tegen krachtige demonen die Tanjiro's moed zullen testen.
- Originele Anime Stemacteurs: De originele Engelse en Japanse cast van de anime nemen opnieuw hun rol op, voor een authentieke game ervaring.