Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Dynasty Warriors 9: Empires (Nintendo Switch)

Dynasty Warriors 9: Empires (Nintendo Switch)

€24,99
op voorraad
Dynasty Warriors 9: Empires (Nintendo Switch)
Geeks Heaven.
 • Gratis verzending
  Bij een bestelling vanaf €50,-
 • Niet goed? Geld terug!
  Tot 14 dagen retourrecht.
 • Meer dan 3000 producten
  Altijd een ruime keuze uit onze collectie.
 • Uitstekende klantenservice
  Vragen? Twijfel niet, bel direct!
Beschrijving

DYNASTY WARRIORS 9 Empires combineert de actie van 1 tegen 1000 van DYNASTY WARRIORS met de toevoeging van strategische elementen en zet spelers op weg om het oude China te veroveren met zowel zwaard als strategie.
Krachtige belegeringsgevechten stellen commandanten in staat eenheden in te zetten om strategische punten op de kaart, zoals kastelen, te veroveren.
Ervaar gevechten met hoge inzetten bij elke beurt en neem de controle nemen over deze strategische punten op het slagveld door het gebruik van vuuraanvallen of andere listen, belegeringswapens en soms gewoon met geweld, terwijl commandanten hun strategieen uitvoeren en de vijand aanvallen troepen door vitale commando's te geven aan eenheden tijdens de schermutseling.
Ook is er een verrijkte bewerkingsfunctie toegevoegd waarmee spelers de officieren van hun dromen kunnen creeren en kunnen communiceren met de helden van het oude China via een uitgebreid binnenlands systeem.
Spelers kunnen het leven van een onafhankelijke officier leiden, regeren als een vriendelijke heerser of zich gedragen als een slechterik, waardoor een meer levensechte en vervullende wereld van Three Kingdoms wordt gecreeerd met steeds veranderende menselijke relaties en dramatische gebeurtenissen waarbij de interactie tussen personages een grotere invloed op de gameplay dan ooit tevoren zal hebben.