Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Elden Ring (PS5)

Elden Ring (PS5)

€59,99
op voorraad
Elden Ring (PS5)
Geeks Heaven.
 • Gratis verzending
  Bij een bestelling vanaf €50,-
 • Niet goed? Geld terug!
  Tot 14 dagen retourrecht.
 • Meer dan 3000 producten
  Altijd een ruime keuze uit onze collectie.
 • Uitstekende klantenservice
  Vragen? Twijfel niet, bel direct!
Beschrijving

De Golden Order werd verbroken.
Sta op, Tarnished, en laat gratie jullie stappen leiden.
Zwaai met de kracht van de Elden Ring.
Word Elden Lord in Lands Between.
ELDEN RING, ontwikkeld door FromSoftware Inc.
en geproduceerd door BANDAI NAMCO Entertainment Inc., is een fantasy action-RPG en het meest ambitieuze spel ooit door FromSoftware gecreeerd, in een wereld boordevol mysterie waar om elke hoek gevaar loert.
In Lands Between, waar koningin Marika the Eternal de scepter zwaait, is de Elden Ring, vitale bron van de Erdtree, gebroken.
De kinderen van Marika, halfgoden, eisen de scherven op van de Elden Ring, ook wel Great Runes geheten.
Zo start The Shattering, een oorlog die voortspruit uit hun onlangs verworven krachten.
Een oorlog die ervoor zorgt dat de Greater Will het laat afweten.
Zo slaat het uur voor de Tarnished, aan wie de gouden gratie geweigerd werd en die uitgestoten werden van Lands Between.
Jullie die niet langer zijn en toch leven, volg het pad naar Lands Between, langs de mistige zee om voor de Elden Ring te staan.
En Elden Lord te worden.
Kenmerken: Een nieuwe fantasywereld: Reis door Lands Between, een nieuwe fantasywereld die bedacht werd door Hidetaka Miyazaki, maker van de befaamde videospelreeks DARK SOULS, en George R.
R.
Martin, auteur van de succesrijke reeks fantasyromans A Song of Ice and Fire.
Ga op verkenning in de machtige en mysterieuze Elden Ring.
Maak kennis met tegenstanders die stuk voor stuk een boeiende achtergrond hebben, met personages die evengoed je bondgenoten als je vijanden zouden kunnen worden, en met tal van angstwekkende wezens.
Lands Between, een prachtige wereld die helemaal voor je open ligt: ELDEN RING dompelt je onder in immense, buitengewone landschappen, met duistere, verborgen kerkers die van nature met elkaar verbonden zijn.
Doorkruis deze verbazingwekkende wereld te voet of in het zadel, alleen of in het gezelschap van andere gamers, en dompel je onder in de weelderige vlaktes, de bedompte moerassen, de duizelingwekkende bergtoppen, de lugubere kastelen en tal van andere majestueuze plekken, dit alles in een gamegebied van nooit eerder geziene omvang in een FromSoftware-titel.
Een gameplay dat een genre volledig opnieuw uitvindt: Creeer je personage in deze nieuwe action-RPG, bepaal je eigen gamestijl en test daarbij een breed arsenaal aan wapens, magische krachten en technieken die je tijdens jouw avontuur kan ontdekken.
Gooi je in het strijdgewoel, schakel je vijanden een voor een uit of roep je bondgenoten te hulp.
Dankzij de vele opties kan je zelf beslissen hoe je dit verkent en op welke manier je de strijd aangaat.
Een episch avontuur, speelbaar met anderen: Spelers kunnen samen met andere Tarnished van de ervaring genieten in LANDS BETWEEN door de samenwerking aan te gaan of andere spelers hun wereld binnen te dringen.
PS4- en PS5-eigenaars zullen op dezelfde server kunnen spelen.
Mensen die spelen op Xbox One, Xbox One X, Xbox One S en Xbox Series X zullen op dezelfde server kunnen spelen.
Een aanpasbare ervaring op PS5 en Xbox Series X: Dankzij de kracht van een gloednieuwe generetatie aan consoles is het mogelijk voor de speler om op PlayStation 5 en Xbox Series X te kiezen tussen GRAPHICS MODE en de visuals te verbeteren (tot 4K) of PERFORMANCE MODE vor een hogere framerate (tot 60FPS).
Een gratis upgrade naar de PlayStation 5-versie is beschikbaar voor iedereen die ELDEN RING op PlayStation 4 kocht.
Smart Delivery wordt ondersteund voor Xbox One en Xbox Series X.* *De gamers die de PlayStation4-versie kopen, krijgen de kans om gratis een update uit te voeren naar PlayStation5.
Opmerking: gamers die de fysieke versie van de game kopen kunnen de update naar de PS5 Digital Edition niet krijgen, aangezien deze geen disclezer heeft.
Gamers die de digitale PS5-versie kopen op de PlayStationStore kunnen de PS4-versie gratis downloaden.
In alle gevallen moet je je registreren op het PlayStationNetwork en beschikken over voldoende opslagruimte en over een snelle internetverbinding (met inbegrip van datatransferkosten).
*SmartDelivery is mogelijk voor Xbox One en Xbox Series X.
Nadat je de game een keer kocht, kan je het spelen op Xbox Series X en/of Xbox One.
Gamers die de Xbox- versie van de game op disc kopen, kunnen geen gebruik maken van de gratis update voor de Xbox Series S, aangezien de spelconsole niet over een lezer beschikt.